Jófalat
19. hét
május 06 - 11

Friss hírek és tudnivalók | JÓFALAT - Ebéd házhozszállítás

Vissza az előző oldalra

19. heti Jófalatok: TÖKéletes ételválasztás a séf ajánlásával!

A JóFalat 19. hetében a séf ajánlata ételkölteményeink legfőbb alapanyaga a főzőtök. A szezonális ételek fogyasztásának egyik előnye, hogy mindig az éppen aktuális termény frissen kerülhet az asztalunkra. A főzőtököt egészségügyi előnyeinek köszönhetően évszázadok óta fogyasztják, valamint napjainkban egyre nagyobb népszerűséget élvez. Számos jótékony hatással bír, hiszen valóban rendkívül könnyed és egészséges étel, melyet most a Jófalat révén fogyaszthat. A konyhában ezerarcú növényként tartjuk számon, hiszen rendkívül változatos fogások készülnek belőle. Ne hagyja ki a K8-as sorban megtalálható ételeinket, hiszen ideális választás a nyárra készülve, hiszen nemcsak egészséges, hanem a fogyókúránkat is megtámogathatja! 

>> TÖKéletes ÉTELEINK A 19. HÉTEN!

>>  HÉTFŐ - K8

>>  KEDD - K8

>> SZERDA - K8

>> CSÜTÖRTÖK - K8

>> PÉNTEK - K8

TÖKéletes választás ebédre, vacsorára - eláruljuk miért!

Megsúgjuk: jótékony beltartalmuk miatt érdemes gyakran a tányérra kerülniük, ezért kihagyhatatlan 19. heti étel ajánlatunkból. Közeledik a nyár, így egészséges és diétás fogások kerülhetnek asztalára. Ráadásul akkor is érdemes beiktatnia, ha éppen gyomorkímélő hetet szeretne tartani, hiszen ebben is jeleskedik számos egészségre gyakorolt hatása mellett.
Tekintse meg TÖKélyre fejlesztett válogatásunkat és rendeljen most egyszerűen és könnyedén, egészséges, finom és változatos heti ajánlatunkból. A kosárra kattintás után praktikusan kiválaszthatja a fizetési módot, ezenkívül már más dolga nem lesz, csak élvezni az egészséges ízeket.